Autorul si deținătorul site-ului poate fi contactat la:

info @ mischu.eu

mischu.eu este un blog personal care abordează diverse subiecte precum finanțe personale, bursă, investiții, imobiliare, independență financiară. Aceste subiecte sunt scrise exclusiv ca păreri personale și nu reprezintă sub nici o formă vreun soi de consultanță financiară. Nu cumparați titluri de valoare sau imobiliare și nu faceți investiții bazându-vă pe ce citiți aici. Pentru investiții de orice fel, decizia vă aparține.

Investițiile în instrumente financiare presupun riscuri cum ar fi de exemplu: fluctuațiile bursiere, incertitudinea plății dividendelor și a randamentelor obținute, a profiturilor sau fluctuația cursurilor de schimb valutar. Performanțele trecute nu reprezintă sub nici o formă o garanție ale performanțelor viitoare ale instrumentelor financiare. Asigurați-vă ca înțelegeți riscurile implicate și consultați un specialist.

Site-ul mischu.eu poate fi accesat de orice persoană. Pe acest site puteți fi activ acceptând câteva principii simple: fără înjurături, fără rasism, fără atacuri la persoană, fără batjocură.

Îmi rezerv dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu sau mesaj care nu respectă astfel de reguli, după propria voință, pentru a păstra comunicarea la un nivel civilizat.

Toate articolele și fotografiile de pe site, în afara cazului în care precizez altfel, sunt creația mea și toate drepturile de autor îmi aparțin. Este interzisă copierea lor, iar dacă utilizați în alte site-uri informații din articolele mele, includeți un link către articolul meu. Site-ul mischu.eu foloseşte Pixabay photos sau stock photos pentru unele imagini.

Citiți și Politica de confidențialitate și Politica privind fișierele tip cookie. Ultimul update: 15 februarie 2019.